HTML

Friss topikok

Indul az „Olimpiai Danubius Karaván”

2008.04.17. 20:09 bellini

A 10 éves Danubius Karaván 2008-ban az olimpia előtt tiszteleg.  Április 19-én indul és  június végéig tart a Danubius Rádió már hagyománnyá vált országjáró zenés roadshow-ja. A reggeltől estig tartó eseményt idén 6 nagyvárosban rendezik meg és a koncertek mellett további programokra és meglepetésekre is számíthat a közönség.

A Danubius Karaván Magyarországon a legelsőként elindított roadshow, 10 éve az egyik legtöbb látogatót vonzó országos eseménysorozat. Az olimpia évében a Karaván olyan helyszínekre látogat majd el, ahonnan 1-1 Olimpikonunk származik.

Az egész napos programon sztárvendégek, koncertek, közönségtalálkozók és játékok várják az odalátogatókat. A kilátogatók biztosan találkozhatnak majd többek között Dobrády Ákossal, Bartók Eszterrel, Caramellel, a Bon-Bonnal, a Sugarloaffal, a Unique-kal, vagy a Zanzibarral.

A Danubius Karaván házigazdái a Rádió műsorvezetői lesznek, így Rákóczi Ferenc, Vágó Piros, Lovász László, Péter Petra, Kaldenecker Antal, Karlovits Zsolt, Abaházi Csaba, Szani Roland, és Csorba Miki.

A Danubius Olimpiai Karaván koncert programja:
április 19. Szombathely május 10. Székesfehérvár május 24. Szeged május 31. Debrecen június 7. Budapest június 21. Győr
Bartók Eszter Caramel Bartók Eszter Bartók Eszter Bartók Eszter Sugarloaf
Szekeres Adrienn   Sugarloaf Caramel Caramel Unique
Caramel Sugarloaf Caramel   Sugarloaf Caramel
United Dobrády Ákos Bon-Bon Best of Best of Groovehouse
Zanzibár Zanzibár Zanzibár Zanzibár Dobrády Ákos Best of



1 komment

Címkék: média magyar koncert buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89430502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid 2008.05.21. 17:26:40

Budapesten helyileg hol lesz a rendezvény?
süti beállítások módosítása