HTML

Friss topikok

Karibi hangulatot jósol 2008 nyarára a SEMTEX !!

2008.04.15. 15:12 bellini

KARIBI PARTY címmel jelent meg a SEMTEX együttes, vagyis Brigitta és Ádám, legújabb kislemeze. A dal címe sokaknak ismerõsnek tûnhet, ami nem véletlen, hiszen a dal eredetijét egykoron a kilencvenes évek sztárcsapata, az UFO adta elõ.

A feldolgozás módja azonban nem mindennapos:

- Itthon hasonló feldolgozásra mindeddig nem volt még példa. Akik ugyanis emlékeznek még az eredeti dalra, azok tudják, hogy abban énekként csak a refrén szerepelt, amit 2 rap betét tarkított. Ezek közül mi mindössze a refrént és az egyik rap-pet tartottuk meg és ezekhez készítettünk további énekes részeket. Szerencsére a végeredménnyel mind az eredeti szerzõk, mind pedig az eredeti elõadók is meg voltak elégedve. – mesélte megkeresésünkre Ádám, a csapat frontembere és zenei producere.

A lemezen összesen 8 változatban hallható a dal, bár ennél több változat készült belõle.

Néhány remix azonban az idõ szorítása miatt nem kerülhetett fel a lemezre. Ezek hamarosan ingyenesen elérhetõek lesznek a Semtex hivatalos internetes oldaláról.

A megkeresések alapján a csapat minden bizonnyal számtalan klubban és diszkóban mutatja majd be a dalt, hiszen a nyárra már most több felkérésük is van.

Addig azonban lemezlovasként találkozhat Ádámmal a klubok közönsége.

- Szerencsére lemezlovasként több helyen is bizonyíthattunk már a Semtex DJs-zel, nem csak itthon, de határainkon túl is. - mesélte Ádám.

Így aztán reméljük, hogy minél több helyen találkozhatunk majd a dallal és beválik Ádám jóslata, vagyis Karibi nyár elé nézünk majd.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21426660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása