HTML

Friss topikok

GROOVEHOUSE HÉTVÉGE A VIVÁN ÁPRILIS 26-ÁN ÉS 27-ÉN!

2008.04.14. 23:19 bellini

A 10 éves Groovehouse zenekar az elmúlt hetekben jelentette meg 5. nagylemezét "Hosszú az út" címmel, ami jelenleg a MAHASZ Top 40 albumeladási lista elõkelõ 3. helyén tartózkodik. "Tûz és víz" címû daluk szintén remekül szerepel a rádiós listákon. Szakmai vélemények szerint a Groovehouse új dala a tavasz és a nyár egyik legnagyobb slágere lesz.

Judy és Zsolti mostanság szinte minden idejét az albummal kapcsolatos promóció tölti ki, de azért jut egy kis idõ a pihenésre is. Judy esténként gyakorta megy barátaival a Duna-partra sétálni, és ilyenkor két kedvenc kutyusát is magával viszi. Zsolti viszont a közelmúltban egy kicsit balszerencsés volt: egy kisebb balesetet szenvedett, mert kempozás közben egy rossz rúgás következtében részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. Menedzsere vitte a baleseti sebészetre, ahol egy gipszet kapott, és jó pár napig nem állhatott lábra. A Groovehouse aznapi fellépésén a közönség meglepetésére csak Judy lépett színpadra. Azóta már Zsoltiról leszedték a gipszet, és ugyan még nem tökéletes minden, de a fellépéseken már teljes legénységgel szerepel a 10 éves Groovehouse zenekar.

GROOVEHOUSE HÉTVÉGE A VIVA TV-N!

Az egy évtizedes évfordulóját ünneplõ zenekar tiszteletére a VIVA TV Groovehouse hétvégével ünnpeli a csapat fennállását. A hétvége keretén belül az összes eddigi Groovehouse-klip mûsorra kerül, ezenkívül régebbi werkfilmeket, interjúkat, s eddig még nem látott felvételeket láthatunk a kétszeres VIVA Comet-díjas együttesrõl. A hétvégét egy mélyinterjú kíséri végig, amelyben Judy és Zsolti beszél a 10 év eseményeirõl Adának.

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar énekes sztárok celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10425912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása