HTML

Friss topikok

Leona Lewis Európában és az USA-ban is a legnépszerûbb!

2008.04.01. 13:22 bellini

Leona Lewis bemutatkozó slágere, a "Bleeding Love" jelenleg (12. hét) a legjátszottabb dal Európában és az USA-ban egyaránt. A rendkívüli eredmény értékét tovább növeli a tény, hogy több mint 20 éve brit nõi elõadó nem szerepelt a Billboard Hot 100-as lista elsõ helyén. (Az elmúlt 10 esztendõben pedig csupán James Bluntnak sikerült angolként a lista élére kerülnie.)

A dal Magyarországon is rendkívüli népszerûségnek örvend. A 12. héten már az 5. helyen található a MAHASZ Rádiós Top 40 listán és az Editors' Choice listán is az 5. helyre ugrott!

Leona Lewis "Spirit" címû albuma is sikert sikerre halmoz világszerte. Több mint 2,5 millió példány fogyott belõle úgy, hogy az USA-ban csak áprilisban kerül forgalomba. Platinalemez Svájcban és Indiában, aranylemez Németországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Kínában, de top 10-es helyezést ért már el Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Norvégiában, Lengyelországban, Görögországban és Tajvanon.

LEONA LEWIS - SPIRIT

1. Bleeding Love
2. Whatever It Takes
3. Homeless
4. All In Time
5. Yesterday
6. Take A Bow
7. I Will Be
8. Angel
9. Here I Am
10. I'm You
11. Best You Ever Had
12. Nowhere Left To Go
13. First Time Ever I Saw Your Face

Szólj hozzá!

Címkék: celeb sztár album énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62406500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása