HTML

Friss topikok

"SENSES" CÍMMEL MEGJELENT SZEIFERT ÚJ MIXALBUMA

2008.03.28. 19:32 bellini

Megjelent hazánk egyik legismertebb DJ/producerének nyolcadik mixalbuma "Senses" címmel. Szeifert az egyedüli magyar DJ, akinek az elmúlt tíz évben folyamatosan jelentek meg mixkiadványai, nevéhez fûzõdnek a "Flört Inside", a "Travelling to Happiness" és a "Pure Trance" mixsorozatok.

Szeifert "Senses" címû lemeze a trance mûfaj legújabb hangzásvilágát vonultatja fel, gazdag dallam- és érzelemvilággal, közel nyolcvan perces zenei élményt nyújtva. Az anyag tartalmazza a 2007-es év elsõ számú DJ-jének, Armin van Buurennek márciusban megjelent "If You Should Go" címû klubslágerét, de hallható a lemezen Lens "Beyond the Shadows" címû dala is, amely a "Senses" megjelenésével egy idõben a világ számos listáján tarol. A lemezen felvonulnak a legjobb holland, orosz, ausztriai és angol trance kiadók és mûvészeik legújabb zenéi, de két világszerte ismert magyar producer, Sunny Lax és Mylon aktuális dala is.

A "Senses"-en jelent meg a világon elõször Dedalena "Dreamin Moon" Szeifert vs. Krash remixe, amelyet a dal kiadója, az egyik legnagyobb New York-i kiadó (Kult Records) igazi trance bombának nevezett, és áprilisban dob piacra. Természetesen találunk más érdekességeket is az albumon Szeifert és Krash stúdiójából, mint például a "Waiting For The Sun" friss remixét, a nemrég több országban megjelent "Super Flare"-t, vagy - ami a szerzõpárostól teljesen szokatlan - a tavaly napvilágot látott "100 Miles from Home" klub remixének unplugged verzióját, amely sok meglepetést tartogat, és méltó zárása a lemeznek.

Szeifert lemeze már a kereskedelmi hálózatba kerülés elõtt megrendelhetõ 1590 Ft-ért hivatalos oldalának webshopjából, a www.szeifert.com oldalról.

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj magyar album megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7401086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása