HTML

Friss topikok

EMILIO GYOMORGYŰRŰT KAP

2008.03.11. 12:08 bellini

Számtalan sikertelen fogyókúrás módszer után, a népszerű énekes úgy döntött, vállalja a műtétet. Orvosa szerint sajnos állapota olyan rossz, hogy esetében már életmentő beavatkozásnak számít a gyomorgyűrű beültetés.

 
Emilio mindig is nyíltan vállalta, hogy gyermekkora óta harcol a kilókkal. Bármivel is próbálkozott azonban, tartós eredményt nem sikerült elérnie. Az énekes minden divatos és kevésbé ismert módszert is kipróbált, fogyókúrás rendszerek sorát tesztelte, igénybe vette dietetikus segítségét, kipróbált fogyasztó gépet, és számtalan diétát, az Atkins-módszertől kezdve az Update rendszerig. A Nagy Fogyás című műsor sztárvendégeként egy hétig, példaértékűen végezte Béres Alexandra csapatának tagjaként a versenyzőknek kiadott feladatokat.

A rengeteg próbálkozás ellenére, utoljára tíz évvel ezelőtt sikerült elérnie 80-90 kilós “álomsúlyát”. A népszerűséggel együtt ugyanis a kilók száma is gyarapodni kezdett. A rendszertelen életmódért, az éjszakai koncertek benzinkutas szendvicseiért nagy árat fizetett, az énekes a jojo effektus tipikus áldozatává vált. Az eredmény mára ijesztő, a zenész alatt a mérleg nyelve alacsony termete ellenére is 130 kiló fölé megy, amely már az egészségét is komolyan veszélyezteti.

„Légzészavaraim vannak, éjszaka horkolok, sőt fel-felhorkanok, ami bizony a hirtelen halál egyik előjele. Nem tudok könnyedén felmenni egy lépcsőn, fáradékony vagyok, szívgyógyszereket kell szednem. És a baj egyre több és súlyosabb lesz. Meg akarok gyógyulni, hiszen egészségben akarom felnevelni a gyerekeimet. Ha kell, akkor kés alá fekszem, így a műtétnek köszönhetően ha akarnék se tudnék többet enni és nincs mese, le fogok fogyni.” -  mondta Emilio, aki azt is elismerte, annyira szeret enni és főzni, hogy évek óta mindig az étel győzedelmeskedik az akaratereje felett.

Reményei szerint azonban ennek mostantól vége. A különleges hangú énekes megfogadta: ha elkészül a legújabb lemeze, elmegy orvoshoz. A lemez már gyártás alatt van és heteken belül megjelenik, Emilio pedig betartotta fogadalmát. Orvosával mindent megbeszéltek és közösen eldöntötték – a legbiztosabb megoldás számára a gyomorgyűrű lehet, ami ugyan hazánkban még nem egy elterjedt módszer, külföldön azonban rengeteg emberen segítettek már vele. Már a műtét időpontját is kitűzték, nincs tehát visszaút, Emilio március második felében kés alá fekszik és most először biztos benne, hogy az eredmény látványos és végre tartós lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32375820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása