HTML

Friss topikok

ISMÉT THE FIRST CLASS EVENT STERBINSZKYVEL A TABUBAN!

2008.03.10. 23:25 bellini

"Egy pénteki buli szombati hangulattal..." - ezzel a szlogennel rendezi meg a budai Mammut II. 4. emeletén található TABU Music Club & Lounge március 14-én, pénteken a munkaszüneti nap elõtti éjszakán, a lemezjátszóknál Sterbinszky közremûködésével a The First Class Event címû partisorozat legújabb buliját.

Sterbinszky, az igényes house zenék és az elektronikus klubzenék hazai éllovasa ezúttal hajnal 1-tõl 5-ig pörgeti kedvenc lemezeit, elõtte a warm-up szettért Veeco a felelõs ezen az estén. A március 14-i, pénteki bulin éjfélig welcome drink - BOLS vodka & orange juice - várja a vendégeket!

A nem mindennapi sikerû, immár több hónapja megrendezendõ The First Class Event Sterbinszkyvel ezúttal is a legjobbat nyújtja a modern elektronikus klubzenéket kedvelõknek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: dj magyar buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40375328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Url Shortener 2018.06.06. 18:23:37

Budapest Cruise Silverline - silverlinebudapestrivercruise

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása