HTML

Friss topikok

Igent mondott Angelina Jolie Brad Pittnek

2008.02.17. 20:20 bellini

Végre igent mondott Angelina Jolie Brat Pittnek, s ezzel új esélyt ad a házasságnak. A színésznő és jelenlegi partnere, Brat Pitt idén tavasszal fogadnak örök hűséget egymásnak.

Brad Pitt már többször megkérte kedvese, Angelina Jolie kezét, az azonban mindig nemet mondott, lévén már többször férjnél volt, de mindegyik alkalommal házassága csődbe ment.

A 32 éves színésznő, aki ismét terhes, tavasszal megy hozzá a 44 éves Brad Pitthez, adja hírül az entertainmentwise.com magazin.

A pár egy közeli ismerőse azt mondta, Brad édesanyja, Jane is jelen lesz az esküvőn, miután tisztázták a közte és Angelina között lévő nézeteltéréseket.

"Már jó ideje beszélgettek a házasságról. Lassan már három éve együtt vannak és még mindig olyan boldogak mint először." - nyilatkozta a pár jóbarátja.

Angelina és Brad szűkkörű ceremóniát szeretne Santa Barbara-i otthonukban, ahol együtt laknak Maddoxal, Paxal, Zaharaval és Shiloh Nouvelel. Angelina és Brad édesanyja között nézeteltérések alakultak ki egykori menye Jennifer Aniston miatt, ugyanis Brad édesanyja rajongott érte.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85343236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása