HTML

Friss topikok

Hivatalosan is halottnak nyilvánították Steve Fossettet

2008.02.17. 09:08 bellini

Egy Chicagói bíróság hivatalosan is halottá nyilvánított az amerikai milliárdost, Steve Fossettet, akit mindenki különleges föld körüli expedíciói miatt ismert. Fossettet már öt hónapja nem látták, amikor repülőgépe, amelyen utazott, eltűnt a Nevadai radar állomás térképéről, adja hírül a BBC.

Vizsgálatok után kiderítették, hogy Fossett repülőgépe tragikus szerencsétlenségben semmisült meg, és a "bizonyítékok" - melyek sosem kerültek elő -  eléggé nyilvánosan utalnak arra, hogy Fossett már nem él.

Fossett felesége még 2008 november 27-én kérte, nyilvánítsák halottnak férjét, hogy hozzá tudjon jutni férje vagyonához, mely feltehetően több millió dollárra rúg.

A 63 éves Steve Fossett, 2007 szeptember 3-án tűnt el, miközben repülőgépe Nevada államon keresztül haladt át.

Fossettet Föld körüli utazásáról ismeri a világ, amikor üzemanyag felvétele nélkül tett meg csaknem 42.450 kilométert, 76 óra alatt. A kalandvágyó Fossett ezzel rekordot is döntött, hiszen eddig senki sem utazott egyfolytában ilyen sokáig hőlégballonnal. Ezek mellett 116 rekord tulajdonosa öt különböző sportágban, melyek közül 76-ot eddig sem sikerült megdönteni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84342412

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása