HTML

Friss topikok

Rádióban debütált Mariah Carey új dala

2008.02.13. 11:54 bellini

Tegnap hallhatták a rajongók a rádióban először a popdíva, Marih Carey új dalát, melynek címe a Touch My Body. Az énekesnő premierként a New York-i Z100 rádióban mutatta be új dalát.

Kedden debütált a New York-i Z100 rádióban Mariah Carey Touch My Body című dala, melyet az énekesnő következő, E=MC2 című albumára készítettek.

A 37 éves énekesnő C. "Tricky" Stewartal és The-Dreamel közösen írta és készített el szerzeményét. Új albumán, mely április 15-én kerül a piacra, azonban több neves zeneszerző jegyezhető. Ez lesz a sorban következő 11-ik albuma. Careynek olyan neves zeneszerzők alkottak, mint Jermaine Dupri, will.i.am és Nate "Danjahandz" Hills, aki Britney Spears Blackout című korongján is dolgozott.

Hamarosan a Touch My Body videoklipjét is bemutatják, melynek rendezője Brett Ratner.

kakukk.ro

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85337466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása