HTML

Friss topikok

Heti horoszkóp 2008.02.11 - 2008.02.18

2008.02.11. 08:10 bellini

Kos: A következő hét igencsak kimerítő lesz a Kos számára. Munkahelyén is önre fognak majd támaszkodni, ezért nagyon fontos, hogy megmutassa mire képes, itt a lehetőség, hogy új kihívások elé nézzen, talán egy fizetésemelés is becsúszhat. A stressz hatására a családi élet hátra szorul de családtagjai megértik és ön mellett állnak. De figyeljen és legyen óvatos mert családon belüli viták is kialakulhatnak.

Drágakő: ametiszt, gyémánt
Kedvező nap: kedd
Szerencseszám: 6 és 7
Szín: piros

Bika: A Bika számára a pénz terén jelentősen kedvező napok következnek: lehet többet keresnek, vagy talán kevesebbet kell majd költekezniük, vagy akár egy drága ajándékot kaphatnak. A Bika jegyben születtek figyelme ezen a héten a karrierre összpontosul, meg szeretnék mutatni, hogy mindenre képesek. A szerelmi élet terén sok változás nem lesz, a kapcsolatban álok figyeljenek egy kicsit jobban oda partnerükre.

Drágakő: zafír
Kedvező nap: péntek
Szerencseszám: 1 és 9
Szín: kék

Ikrek: Bármit tesznek is az Ikrek a héten, gondolatuk legtöbbször a szerelem és a kaland köré rajzolódik. Ezúttal racionálisabbak és megfontoltabbak lesznek, az asztrológia szerint a Ikrek életük új periódusában vannak, ezért a mindennapi energiájukat egyenlegesen kell megosszák, egyaránt figyeljenek a karrierre, bevételekre, szerelemre, és a társadalmi életükre.

Drágakő: smaragd
Kedvező nap: szerda
Szerencseszám: 3 és 4
Szín: arany és szürke

Rák: A Rák szülötte ezen a héten sok negatív energiában részesül embertársaitól. Szó lehet pletykákról, ironikus megjegyzésekről, csalásról, sőt verbális bántalmazásról, akár fizikairól is. Legtöbbször ez onnan érkezik, ahonnan nem is számította. A megoldás a pár napos visszahúzódás, a probléma megoldása most egyáltalán nem javasolt.
A párkapcsolat terén az érzékenyebb lelkű Rákok számára kedvez a szerencse.

Drágakő: gyöngy  
Kedvező nap: péntek  
Szerencseszám: 3 és 8   
Szín: arany és fehér

Oroszlán: Az Oroszlánok számára ez a hét a munkával telik majd. Jelentős feladatot rónak rá, azonban vigyázzanak a konfliktusokra, főleg a nagyobb eredetűekre, mert kellemetlen következményei lehetnek. Az Oroszlánok ezen a héten legyenek diplomatikusak, néha kétszínűek. Ez nem szép dolog, de néha egészséges.
A szerelemben arra vigyázzanak, hogy ne bántsák meg partnerüket.

Drágakő: rubin  
Kedvező nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 8
Szín: arany


Szűz: Érzelmi szinten ez a hét igencsak labilis a Szűz jegyűek számra, és a dolog a szerelmi életükre is igencsak kihat. Ha ön a Szűz jegyében született vigyázzon partnerével, mert labilis állapota kapcsolatának végét is jelentheti, ezért inkább vonuljon félre, adjon időt magának. A hét vége felé viták adódhatnak a pénz körül.
Nem ajánlatos pénz kölcsönt felvenni ebben a periódusban.

Drágakő: rubin  
Kedvező nap: szerda
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: szürke

Mérleg: Ezen a héten a Mérleg szülötte egészségére figyeljen oda a legjobban, mert nagy esélye van a regenerálódásra: fogaira és a különböző sebészeti beavatkozásokra figyeljen. A szerelemben konfliktus helyzetek alakulhatnak ki. Vigyázzanak a túl elhamarkodott döntésekkel, kapcsolatuk bánhatja.
Szakmai szempontból jó hét ígérkezik, annak ellenére, hogy nagy dolgokat nem visznek véghez, a munkahelyen így is lesz esélyük nagyobbat alakítani.

Drágakő: smaragd
Kedvező nap: péntek
Szerencseszám: 6 és 9
Szín: pasztelkék

Skorpió: Egy pénzhez kötött esemény igencsak lehangolja ezen a héten a Skorpió jegyben születteket. Ezúttal egy elhalaszthatatlan dologról lesz szó, ami miatt minden követ megmozgatnak majd, hogy megoldják. A szerelemben félelmek, konfliktus helyzetek alakulhatnak ki, amit a remény válthat fel. Egy különleges személy jelenhet meg az életükben.

Drágakő: topáz  
Kedvező nap: kedd
Szerencseszám: 3 és 5
Szín: sötét piros

Nyilas: A Nyilasok számára igencsak kedvező napok jönnek: több befejezetlen dologban zajlanak kedvezően a dolgok. Pénzügyi szinten is kedvező hét elé néznek, legtöbb esetben meglepetésszerűen érkezik az új anyagi forrás. A párkapcsolatban a harmónia és a jó kommunikációs készség dominál.

Drágakő:  türkiz
Kedvező nap: csütörtök
Szerencseszám: 2 és 7
Szín: bíbor

Bak: Nyugtalanság, értetlenség, álmatlanság jellemző ezekre a napokra, és ez mind a szerelem miatt van, egyaránt a párkapcsolatban élőknek, akár az egyedülállóknak. Éppen ezek miatt nehezen tudnak majd az élet többi dolgaival foglalkozni, ami sok bajjal járhat. Éppen ezért figyeljenek jobban oda, mert a szerelmi problémák megoldódnak, de a többi hosszabb ideig kísérheti majd a Bak jegyűeket.

Drágakő:  kvarc
Kedvező nap: szombat
Szerencseszám: 1 és 3
Szín: sötét zöld, fekete


Vízöntő: Az egészség terén lesz kedvezőtlen időszak a következő néhány nap. Komoly problémától azonban nem kell tartani, az érzékenyebbek figyeljenek kicsit jobban oda állapotukra, azonban mindez leginkább a kedélyállapotukra hat majd ki. Az egészséggel ellentétben a pénz szempontjából igencsak kedvezőnek ígérkezik a következő hét, nagyobb adósságot törleszthetnek. Az munkanélküliek figyeljenek, új kilátások léphetnek fel.
Szerelem terén a hét végén állhatnak be kedvező változások.

Drágakő:  gránit, ametiszt
Kedvező nap: szombat
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: kék, zöld

Halak: A Halak, ezen a héten a magán és társadalmi élet terén alakítanak a legjobban. Igencsak javasolt ezek mellett a relaxáció, pihenés és szórakozás. A hét közepe fele jelentős pénzösszeghez juthatnak, amit egy korábbi munkának köszönhetnek. A szerelmi életben meghatározóak lesznek a hosszú séták, az egyedülállóknak pedig a flört. A kapcsolatban élők figyeljenek oda, féltékenységi jelenet áldozatai lehetnek.

Drágakő:  rubint
Kedvező nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 9
Szín: sárga, narancssárga

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73334505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása