HTML

Friss topikok

Utasi Árpi filmszerepet kapott

2008.01.25. 11:18 bellini

Még fel se ocsúdott Utasi Árpi a Csillag születik győzelme után, máris megkapta élete első filmszerepét. A csantavéri kis mesemondó ugyanis az 56-os forradalmat feldolgozó Kolorádó Kidben tűnik fel egy jelenetben, amiben végig káromkodik és molotov koktélt dobál az orosz tankokra.

Nagy álma teljesült a Csillag születik mesemondójának, Utasi Árpi ugyanis kisebb szerepet kapott Vágvölgyi B. András készülő nagyjátékfilmjében, A Kolorádó Kidben. A film az 56-os forradalmat dolgozza fel, ami szerelemről, árulásról, háborúról szól, és amiben pesti vagány srácok válnak hőssé, majd áldozattá. Árpi a barikád jelenetben tűnik majd fel, ahol tizenéves kissrácok ragadnak fegyvert és dobálnak az orosz tankokra molotov-koktélt. Árpi nagyon élvezte élete első forgatását, a film alkotói pedig kalapot emelnek a kis mesemondó színészi tehetsége előtt.

- Árpit még akkor választottuk ki a szerepre, amikor még nem ismerte senki, mikor még nem futott be a Csillag születikkel. Ő egy igazi őstehetség, nagyon profin csinálta végig a forgatást. Árpi rendkívül karizmatikus, ezért úgy gondolom nagy színész válik majd belőle és már most számítunk rá a következő filmünkben - áradozott Árpiról a film producere, Csáki Attila. A csantavéri kislegény teljes beleéléssel játszotta a vagány forradalmár szerepét, és még azt se bánta, hogy végig kellett káromkodnia a jelenetét. - Egy kis forradalmárt játszok egy háborús jelenetben, aki molotov koktéllal dobálja az orosz tankokat. Van néhány mondatom is, amiben végig káromkodok. Nem szép dolog, de anyukám se haragudott, hiszen ez csak egy szerep. Azt kell kiabálnom a többieknek, hogy csesszétek meg, úgy belevágtam a kurva tankjukba, nem győztek kiugrálni égve - mesélte teljes átéléssel Árpi. - Nagyon tetszett a forgatás, és nagyon örülök, hogy elindulhattam a színészi pályán.

Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb pletyka sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34311037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása