HTML

Friss topikok

Ikrekkel terhes Angelina Jolie

2008.01.25. 12:14 bellini

Angelina Jolie ismét terhes, és ezúttal, a Star magazin állításai szerint ikreket vár. Egy magát meg nem nevező bennfentes szerint a Lara Croft film sztárja nemrég jött rá arra, hogy ismét terhes.

Ha a magazin állítása valóban igaznak bizonyul, akkor a Jolie-Pitt házaspár gyerekeinek száma hatra bővül, s mindegyik gyere kevesebb lesz mint hat éves. Angelinanak és Bradnek három örökbefogadott gyereke van, és egy saját, aki 2006-ban született és a Shiloh nevet kapta.

A színésznő terhességéről szóló pletykák a Critics’ Choice díjátadó után merültek fel. A 32 éves színésznő láthatóan jobb színben tűnt fel mint bármikor.

Amíg a díjátadó keretén belül Brad Pitt sört ivott, a többiek meg pezsgőt, addig Angelina egész este csak vízzel csökkentette szomjúságát.

Ezek mellett a Star szerint amióta Jolie megtudta, hogy terhes, minden hosszabb európai körutját lemondta. „Mind a ketten nagyon boldogok.” – nyilatkozta a pár egyik barátja. „De azt hiszem a jövőben még fognak gyereket adoptálni.”

Szólj hozzá!

Címkék: celeb pletyka színész sztár hírességek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8311107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása