HTML

Friss topikok

Az év elsõ filmzene szenzációja a "CASTING minden" "Volt egyszer egy lány" címû betétdala!

2008.01.18. 13:38 bellini

Az új Tímár Péter-filmmel egy idõben látott napvilágot 2008 elsõ hazai filmzenei meglepetése, a "CASTING minden" címû mozi zenéjét tartalmazó új CD olyan fiatal mûvészek közremûködésével, mint Oláh Ibolya, Puskás Peti, Fekete Linda, Szente Vajk, Vágó Zsuzsi, Csórics Balázs, Pataki Szilvia.

Az új filmzenei CD-n a kiemelkedõ tehetségû énekesek a '70-es évek nagy slágereit elevenítik fel és keltik újra életre, s ezekbõl a filmben ízelítõt is kaphatunk. Mindegyikük két dalt énekel, valamint egy közös dal is elhangzik "Érints meg engem" címmel. A slágereket - köztük a "Volt egyszer egy lány", a "Hotel Menthol", a "Darabokra törted a szívem", a "Fekszem az ágyon" és az "El kell, hogy engedj" - a rendezõ, Tímár Péter válogatta össze. A lemez egyik legdrámaibb és legkiemelkedõbb dala Oláh Ibolya elõadásában hallható a filmben, a "Volt egyszer egy lány" címû Illés Lajos--Bródy János-feldolgozás, mely most a filmbõl kiemelve videoklipként is megtekinthetõ a zenecsatornákon és a videomegosztó oldalakon.

A dalt a régi Megasztár stúdiójában vették fel. A filmben Ibolya egy tehetségkutató verseny résztvevõjeként énekli a "Volt egyszer egy lány" címû szerzeményt drámai erejû elõadásában, mellyel méltán hatalmas sikert arat. Ez természetesen a való életben is pontosan így történik: 2008. január 10-tõl ugyanis bárki meggyõzõdhet a fiatal tehetségek, köztük Oláh Ibolya énektudásáról, ekkor került ugyanis a boltok polcaira a "CASTING minden" CD!

A "CASTING minden" filmzene tracklistája

1. Mindenki - Érints meg engem
2. Oláh Ibolya - Volt egyszer egy lány
3. Csórics Balázs - Mélyvíz
4. Pataki Szilvia - Rozoga ház
5. Puskás Peti - Hotel Menthol
6. Fekete Linda - Elõre nézz, Babám
7. Szente Vajk - Azon a szombat éjszakán
8. Vágó Zsuzsi - Mondd meg, mire van
9. Szente Vajk - Folyóparton ülve
10. Pataki Szilvia - Darabokra törted a szívem
11. Puskás Peti - Szeress nagyon
12. Vágó Zsuzsi - Szóljon a zene
13. Fekete Linda - Fekszem az ágyon
14. Csórics Balázs - Vándor, milyen az út
15. Oláh Ibolya - El kell, hogy engedj

Szólj hozzá!

Címkék: média zene bulvár énekes énekesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84302125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása