HTML

Friss topikok

Az AP elkészítette Britney Spears gyászjelentését

2008.01.18. 15:17 bellini

Több amerikai weboldal arról számolt be, hogy az Associated Press hírügynökség elkészítette Britney Spears énekesnő gyászjelentését, arra az esetre ha az énekesnő véget vet életének.

Britney Spears egyik legutóbbi húzása az volt, amikor kijelentette, ha beutalják az elmegyógyintézetbe megelőzi azt és inkább öngyilkosságot követ el. Amerikai híroldalak szerint az Associated Press felkészült, és előre megírta az énekesnő gyászjelentését.

Nagy hírügynökségeknél bevett szokás, hogy előre megírják azon sztárok gyászjelentését, akik már nagyon öregek, vagy akik súlyos betegségben szenvednek, adja hírül az editorandpublisher.com.

Az USmagazine.com arról számol be, hogy az Associated Press (AP) nem akar veszíteni, ezért előre megírta az énekesnő gyászjelentését.

„Nem szeretnénk ha ez megtörténne, de ha Britney Spears meghal, az utóbbi idők legnagyobb eseményéről lenne szó.” – nyilatkozta Jesse Washington, az AP munkatársa. „Azt hiszem mindenki egyet ért azzal, hogy Britney egy igencsak nehéz időszakban van.” – tette hozzá Washington. „Természetesen senkinek sem kívánunk rosszat, és reméljük, hogy nem lesz szükség majd a nekrológra, az elkövetkezendő 50 évben ... de ha történik valami, akkor készen kell lennünk.” - tette még hozzá.

Britney Spears élete 2007-ben maga volt a pokol: a válófélben lévő Britney kopaszra nyírta magát, majd ezután több elvonókúrán vett részt, sikertelenül, többszőr fotózták le bugyi nélkül, több autóbalesetet is okozott, ami miatt akár börtönre is ítélhették volna. Ezek mellett pornó jellegű videó is előkerült róla, ami bejárta az internetet. Az egyetlen jó ami az énekesnővel történt tavaly, az új albumának kiadása volt.

Az énekesnő botrányai idén is folytatódnak: a 26 éves Britneynek megtiltották, hogy gyerekeit láthassa, a két kicsi most Kevin Federlinera van bízva. Szülei elmegyógyintézetbe akarják küldeni, Britney azonban öngyilkossággal fenyegetőzik, ezek mellett már megvolt első villantása, egy üzletben pedig pucéran rohangált.

Mi lesz veled Britney ?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21302268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ntomi 2008.01.19. 08:33:20

jaj istenem! néha azért a sikereiről is írhattok4 Nem muszáj csak a rosszat! azt mondtad szereted Britney-t! és én is remélem hogy nem tesz kárt magában!

bellini · http://doily.hu 2008.01.19. 09:45:03

Kedves mtomi, attól még, hogy szeretem Britney-t (tényleg ő az az énekesnő, akinek eddig minden dala tetszett), nem azt jelenti, hogy nem írom meg ezt a bejegyzést. Mert tulajdonképpen ez eléggé fontos és szőrnyű hír. Remélem és is, hogy nem kerül sor rá, és végre már egyszer egyenesbe jön ez a lány.

melissa carter 2008.02.03. 17:55:22

Sziasztok 5 éve élek az usa ban losangelesben magam tapasztalhattam meg, hogy ezt az aranyos kicsi lányt tönkre teszik.
Akkormikor uj volt és berobbant a baby one more time al akkor kellett amerikának most viszont, hogy ilyen lett már nem 2 hete láttam ahogy megérkezik a házához legalább 100 paparazzo várt rá teljesen kivolt borulva leült a lépcsőre és zokogott azt üvöltözte hagyjatok békén szálljatok le a családomról.
Remélem rendbe jön

brigi és meme · http://www.youtube.com 2008.03.08. 19:37:56

Szegény Britney!!Reméljük nagyon hamar rendbe jön és végre leszállnak róla a paparazzok!!!!!!(ami úgysem fog bekövetkezni de a remény hal meg utóljára)szal mi drukkolunk BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása