HTML

Friss topikok

Celine Dion énekelheti az Olimpiai Játékok himnuszát

2008.01.16. 12:02 bellini

Kínában is fellép idén Celine Dion énekesnő, aki az Olimpiai Játékok közeledtével egy dalt is bemutatott a szervezőknek, ami talán az esemény himnusza is lehet.

A 39 éves Grammy díjas énekesnő új turnéja keretén belül lép fel Kínában, április 13-án, ami egyben az Olimpiai Játékok hivatalos rendezvénysorozatába is beletartozik.

„Az énekesnő csapata egy dalt is a szervezők figyelmébe ajánlott. Nagyon örvendünk, hogy Celine Dion köztünk van” – nyilatkozta Kan Ke, az Olimpiai Játékok igazgatója.

Celine Dion 1996-ban is énekelt már Olimpiai himnuszt, akkor a játékokat Atlantában rendezték. Eddig csaknem 30 énekes küldte el dalát a szervezőknek, abban reménykedve, hogy talán az övék lehet a kiválasztott.

„A himnusz titkos lesz, egészen augusztus 8-ig, amikor az Olimpia kezdődik.” – nyilatkozta Kan.

Celine Dion tavaly decemberben fejezte be öt éves szerződését a Cesar’s Palace kaszinóval. 2003 márciusától egészen 2007 decemberéig Celine Dion 717 koncertet adott a Los Angeles-i lokálban, ezzel csaknem 400 millió dollárt keresett. Eredetileg az énekesnő egy 100 millió dolláros szerződést írt alá 2003-ra a Cesar’s Palace-vel, amit végül meghosszabbítottak.

Celine Dion jelenleg a világ egyik legelismertebb énekesnője, korongjait világszerte 100 millió példányszámban vásárolták meg. Az énekesnő idén új turnéba kezd, ami 2009-ig tart majd, első koncertjét február 14-én tarja, Johannesburgban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény celeb hír sztár érdekességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72299476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása