HTML

Friss topikok

Josh és Jutta 2007-es év végi hajrája és fáradhatatlan 2008-as évkezdés!

2008.01.15. 16:28 bellini

Mint ahogyan már hírül adtuk, Josh és Jutta az október végén megjelent új nagylemezük óta ("Szabadon") még nagyobb erővel dolgozik a siker érdekében.

Úgy látszik a sok energia nem vész el nyomtalanul, hiszen mint egy előző hírben már említettük, a sikercsapat karácsonyi dala a „Szép karácsony” december végére a Viva Tv összesített klipjátszási listájának első helyére került! A dal úgy látszik sokak tetszését elnyerte hiszen időközben a "2007-es év Karácsonyi dalának" is megválasztották a "Szép karácsony" című felvételt! Mint minden év decemberében, most is elkészült néhány éves zenei összesítés, ahol szintén megtalálhatjuk a formációt.
A VivaTv összesítette a 2007-es év leggyakrabban játszott videóit, legkedveltebb dalait, melyeket egy TOP 100-as listában tettek közzé.
Josh és Jutta ezen a listán két dallal is szerepel, hiszen a "Fagyos a szívem" c. daluk a 23. helyet szerezte meg, a „Zakatol a szívem” pedig az előkelő 9. helyen landolt!
És az év végi sikereknek még nincs vége, hiszen elkészült "A 100 legkeresetebb Zenész 2007" lista, ami Magyarország legkeresettebb előadóit, együtteseit összesíti, ezen a listán a formáció az előkelő 3. helyet szerezte meg.

És persze itt az új év és a 2008-as esztendő is biztató előjelekkel szolgál a duó számára.
Ezen a héten ugyanis az együttes a Mahasz által összesített Albumeladási Top 40-es listán a "Szabadon" című aktuális albumukkal, a 8. helyre jutott, így a formáció bekerült a kereskedelmileg legsikeresebb albumok közé!

Ezenkívül még egy előkelő listahelyezéssel büszkélkedhet Josh és Jutta hiszen ezen a héten a hazai Kislemezeladási listán szintén a 8. helyen szerepel az együttes egy korábbi felvétele. Ez pedig a "Zakatol a szívem" ami úgy látszik az idő múlásával cseppet sem veszített a népszerűségéből!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes hír énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21298528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása