HTML

Friss topikok

Karácsonyi SMS (II.)

2007.12.05. 12:32 bellini

Késői szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony!

Nincs szebb ünnep, szerte-e világon, mint a havas , csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok! BOLDOG KARÁCSONYT!

Arany napsugarakkal ragyogjon rád a Nap, bánatfelhői pihenni hagyjanak! Gyönyörű legyen előtted az élet, nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked!

Hópihe szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a kalács, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Kicsi házban kicsi fa, azon van egy kicsi lap, arra az van írva Neked, hogy Kellemes ünnepeket!

Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája. Rák-rák végbélrák, rajta piros anorák. Két szarvas húzta, felborította, jól megtaposta. Le is hugyozta. Hej Hó, halihó, be is szart a télapó.

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

2 komment

Címkék: blog ünnepek sms karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14253127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kesztyűs Alexandra 2007.12.24. 10:14:23

Tök jók ezk a szövegek!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiss krisztina 2007.12.24. 18:42:49

hát hallod nagyon jó valami eszméletlenűl szar,csak egy jó van benne, ami tényleg jó!!!
süti beállítások módosítása