HTML

Friss topikok

Visszatér a színpadra Whitney Houston

2007.12.04. 10:47 bellini

Whitney Houston hosszas kihagyás után, miközben családi gondokkal és drogproblémáival küszködött, ismét visszaér a színpadra. A visszatérés már megvolt, de hamarosan új albummal jelentkezik.

A Live&Loud fesztiválon ismét színpadra lépett Whitney Houston énekesnő.

Egy, az énekesnő rajongója számolt be a hírről Perez Hiltonnak. Whitney éjféltájt lépett színpadra, a közönség őrjöngése közepette. Annak ellenére, hogy csak 3-4 dalt énekelt el, a közönség kitűnően fogadta az egykor aranyhangú Houstont.

A beszámoló azt is elmondta, hogy bizony Houston hangja már nem a régi, de azért még mindig jól énekel. Az énekesnő azt is elárulta, hogy hamarosan új albummal jelentkezik, melyen egy duett is helyet foglal, lányával a My Love is Your Love című dalt adja elő.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár pletyka énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25251850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása