HTML

Friss topikok

Ismét nyert Iszka utazása: Bollók Csabát Spanyolországban díjazták

2007.11.26. 18:08 bellini

Galíciában szombat este Bollók Csaba személyesen vette át a nemzetközi zsűri különdíját Iszka utazása című rendezéséért. A Zsil-völgyi Iszka története Brüsszel, Trondheim, Szarajevó, Monterrey és Reykjavik után a galíciai Ourenseben megrendezett filmfesztivál ítészeit is meghódította. A 12. alkalommal megrendezett seregszemle versenyprogramjában a világ minden tájáról érkezett útkereső és provokatív filmek voltak jelen, a nemzetközi zsűri munkájában spanyol, kubai és portugál szakemberek vettek részt.

A 38. Magyar Filmszemle fődíjas alkotása a napokban került a magyar mozikba, s a hétvégén két másik helyszínen is teltházakkal játszották, Bellinzona-ban és Ourenseben is. A 12. Ourense-i Nemzetközi Független Filmfesztiválon a Zsűri Különdíjával jutalmazták az Iszka utazását, melyet Bollók Csaba rendező személyesen vett át.

1 komment

Címkék: film esemény színész hír rendezvény fesztívál

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10242657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcs 2007.11.26. 23:02:29

Kösz a hírt,
és bocs, de ma jöttem haza, és nem nyiltakoztam sehol sem erről, főleg nem ilyeneket, honnan ez a kiskocsmás szöveg? esetleg a nekem tulajdonitott szavak kaphatnának bellinitől egy delete-t? amúgy kösz és üdv mindenkinek:)
bcs
süti beállítások módosítása