HTML

Friss topikok

Karácsonyi SMS (I.)

2007.11.23. 17:46 bellini

A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek, a kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a faszom! Üdv: a Mikulás

Otthon ülsz és várod a Mikulást, mert jó voltál egész évben. De hiába, mert idén csak a rossz gyerekek kapnak ajándékot!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG ÜNNEPEKET!

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegedben. Boldog Karácsonyt!

Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod s az új éved!

Tudom, rosszul fog esni, amit most írok ...Hidd el, nekem sem könnyű ...De valakitől meg kell tudnod az igazságot: A TÉLAPO NEM LÉTEZIK!

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok. Miközben bejglit zabálok sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt kívánok! :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog ünnepek sms karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47239593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása