HTML

Friss topikok

Dundika és Kustánczi Lia virtuális-fociórákat vesz

2007.11.20. 12:22 bellini

Két szépség és többszáz fanatikus fociőrült – ha kíváncsi vagy a részletekre, gyere el szombaton a Pólus Centerbe! Izgalomból biztosan nem lesz hiány, hiszen azontúl, hogy Magyarország talán legvonzóbb lányai, Dundika és Kustánczi Lia virtuálisan focizni tanulnak, az is eldől, ki képviselheti hazánkat a FIFA Interactive World Cup döntőjén.

 

A FIFA, az EA és a PlayStation lázasan keresik a legjobb virtuális focistát a FIFA Interactive World Cup világjáró selejtezőin. Maga Ronaldinho is felkérte a rajongókat, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a világméretű futball-versenyen.

 

A virtuális futballszezon felforrósodik, amint a játékosok és futballrajongók a világ minden tájáról felkészülnek a FIFA Interactive World Cup következő megmérettetésére. A FIFA 08 szeptemberi megjelenése óta öt kontinens huszonöt országának majdnem tízezer játékosa kezdett harcba a ranglista vezető pozíciójáért. Ebben a hónapban az első minősítő események Dániában kezdődtek el, majd vonulnak tovább Hollandiába, míg szombaton Magyarországra érkeznek. Az elkövetkezendő hat hónapban, minden bizonnyal a legjobb interaktív focista felkutatása körül forog majd a Föld.

 

A hazai fordulót a lehető leghevesebbre izzítjuk majd, a versenyzőknek ugyanis a szépséges Playmate-ek szurkolnak majd. Persze csak azután, hogy a játékosok bevezetik őket a FIFA 08 rejtelmeibe.

 

„Soha életemben nem játszottam virtuális focit, de alig várom, hogy szombaton kipróbáljam” – nevetett Dundika. „Ha az megnyugtat, én még rendes focit sem játszottam, képzeld mekkora hátránnyal indulok hozzád képest” – vette át a szót kacagva Kustánczi Lia.

 

A rendezvényt a magyar sztárokon kívül igazi világsztár focisták is támogatják.

 

„A FIFA Interactive World Cup egy nagyszerű lehetőség minden futballrajongónak hogy megmutassa a tudását és a játékszenvedélyét a FIFA 08-cal” – mondta Ronaldinho.  „Ez egy nagyszabású verseny, amire sokat kell készülni, és keményen dolgozni a sikerért - épp mint a

 

 

fociban. Így felkérek minden rajongót hogy regisztráljanak és élvezzék az interaktív futball ezen ünnepét.”

 

2008 Május 24-én, a 32 döntős Berlinbe fog utazni a világ négy sarkából, hogy a Sony Centerben versenyezzen a FIFA Interactive World Player 2008 megtisztelő címéért. A győztes meghívást kap a FIFA World Player 2008 Gálára, és 20.000 dolláros pénznyeremény is illeti. 

 

Azok a játékosok, akik úgy érzik, megvann bennük a tehetség, hogy a 32 döntős közt legyenek, már regisztrálhatnak is a www.electronicarts.hu/fiwc címen a hétvégi rendezvényre.


 

Helyszín: Budapest, Pólus Center

Időpont: 2007. november 24 – 25. 9:00 óra

Szólj hozzá!

Címkék: esemény sport magyar hír buli rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93235505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása