HTML

Friss topikok

Botrány, verekedés, sírás a Győzike Showban

2007.11.19. 22:38 bellini

Ismét lefutott egy újabb Győzike Show. A híres roma rapper családja körül ismét áll a bál, vagy még mindig jobban mondva. A hétfő esti kiadás sem szűkölködött pikáns, fekete felhős jelenetekben. Sőt az egész adás méreggel teli „mézesbödőn” volt.

Azt tudni lehet, hogy Győzike és családja nem szimpla kedvtelésből veszekednek, noha talán biztos van otthon bőven veszekedés, de a show jól megírt forgatókönyv alapján működik.

A reality show elején és most is a kis Virágot állították be mutatványokra, „érdekes” jelenetek eljátszására, ami aztán talán sokaknak természetesnek tűnhetett. Ma azonban megmutatkozott a sok veszekedés, kiabálás, ordítozás fehér foga is.

Történt ugyanis, hogy a show vége fele Győzike - miközben Virággal azon tanakodtak hova is menjenek kirándulni az ünnepek alatt - SMS-t kapott. Evelin nyílván az anyja pártját fogja és kikotyogta, hogy az SMS írója egy olyan lány, aki a világ legősibb mesterségét űzi. Hogy mennyire van ennek valóságalapja, azt csak ők tudják, elég az hozzá, hogy Beja asszony féltékenységi jelenetet rendezett, aminek következtében Győzike jó pár nyaklevessel lett gazdagabb.

Ebből aztán lett nagy csetepaté, ami odáig fajult, hogy Virág sírógörcsöt kapott szülei veszekedése miatt. És nem hiszem, hogy ezúttal álca volt ez Virág részéről. Megmutatkozott a szülők marakodásának eredménye. Az már biztos, hogy valamilyen szinten lelki sérült lett a kislányból, noha nem hiszem, hogy Evelint ne viselnék meg a dolgok.

A show végén Bea békülési szándékú beszédbe elegyedett férjével, aminek következtében ismét agresszió áldozata lett Győzi, Bea lekent neki egy balegyenest. Komolyan mondom az adás tiszta pofozkodások sorozata volt Bea részéről.

Hiába, ahogy Bea mondja, a Pénz nem boldogít, de jó ha van.

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat magyar pletyka botrány sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56234972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása