HTML

Friss topikok

Szekeres Adrien: Olyan, mint Te: AZ ÚJ ALBUM A MAHASZ TOP 40 ÉLMEZŐNYÉBEN!

2007.11.14. 17:38 bellini

Óriási várakozás előzte meg és még ennél is nagyobb érdeklődés kíséri Szekeres Adrien vadonatúj albumát, amely a közelmúltban jelent meg "Olyan, mint Te" címmel. Az eddig is fantasztikus zenei pályafutást magáénak tudható gyönyörű énekesnő lemezének címadó slágere ("Olyan, mint Te") rövid időn belül meghódította a hazai rádiós slágerlistákat, jelenleg is a legtöbbet játszott magyar felvétel. A hozzá kapcsolódó album pedig immár 3. a MAHASZ Top 40 albumlistán.

A korongon 13 új dal kapott helyet, melyek mind Adrien férjének, Kiss Gábornak szerzői tehetségét dicsérik. Bár a szerző ugyanaz, azonban az album hangulata, a dalok stílusa igen széles skálán mozognak. Hallhatunk rockosabb felvételt ("Szomorú napok rabja"), de a blues ("Szívem a dalban") és a big band ("Piszkos tánc...") is színesíti az anyagot. A "Piszkos tánc..." teljes mértékben mai, modern megszólalású dal, amely a Modern Art Orchestra közreműködésével készült. A "Szívem a dalban" egy bensőséges hangulatú szerzemény, melyben Adrien vall a zenéhez, énekléshez való viszonyáról. Három fantasztikus lírai felvétel is született, az "Álmomban", a "Kicsi szív" és a "Szeretlek" Az utóbbi két dal érdekessége, hogy az ihletforrás Adrien két csodaszép gyermeke volt. A szövegírók impozáns névsora önmagáért beszél: Major Eszter, Szabó Ágnes, Orbán Tamás Szabó Leslie mellett Aczél Gergő és Hidas Viktória is prózába öntötte gondolatait.

A 13 új felvétel mellett azonban további meglepetéseket, különlegességeket is rejt a korong. A két, május 25-én a Thália Színházban rögzített koncertfelvételen kívül ("Kikötők" és "Játssz még") egy CD-ROM extra is helyet kapott. Itt videoklipekkel, dalszövegekkel és egyéb érdekességekkel találkozhat a hallgató. Igazi rajongóbarát kiadvány! Az "Olyan, mint Te" című korong megjelenését kiemelt TV2 és Danubius Rádió kampány kíséri.

Adrien nagyszabású lemezbemutató koncertjén a közönség élőben is meghallgathatja az új album dalait. Az eseménynek a Papp László Sportaréna ad otthont november 18-án este 7 órai kezdettel.

1 komment · 1 trackback

Címkék: zene magyar youtube toplista videoklip énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32229104

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hangtárnok 2008.02.04. 23:18:34

Szekeres AdrienAz Egerben született csodálatos hangú énekesnő (véleményem szerint az egyik legjobb magyar énekesnő) Szekeres Adrien, akinek személyiségét nyáron már élvezhettük a Dobó téren, ismét koncertet ad szülőhelyén 2008. február 9-én (s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Ádám · http://www.eletmodtrener.com 2007.11.27. 12:40:42

Örülök, hogy van lehetőség Adrienről egy blogban is olvasni!

Én a saját blogomon kommentáltam a koncert utáni érzéseket. Egy két fotó is fönt van, akit érdekel. Nagyon tetszett a koncert, jól átjött, hogy mi volt Adrien célja ezzel, és szerintem elvarázsolta a közönségét.

A dalok szuperek voltak, a felépítés, hogy egyre többet kapott a közönség, ahogy ment a koncert előre, a fények remek játéka és a tiszta belső érzések komplex élményhez juttattak! Gratulálok Adrien, szép munka volt. Komoly út vezetett idáig, amiről a blogomban írok egy-két belső információt. eletmodtrener.blogter.hu/
süti beállítások módosítása