HTML

Friss topikok

Ingyenes óvszer egy olasz iskolában

2007.11.12. 10:58 bellini

Egy olaszországi elméleti líceum diákjai azt kérték az iskola igazgatóságától, osztogassanak ingyen óvszereket a diákoknak, adja hírül az olasz La Republica napilap.

A diákok felvetésüket egy általános összejövetelen dobták be, amikor arról akart az iskola vezetősége tárgyalni, kik legyenek azok a diákok akik az iskolát képviselnék. A tanulók azt kérték osztogassanak ingyen óvszereket a mosdókban, vagy ha nem is, árulják azokat olcsóbban a gyógyszertárakban és a supermarketekben.

A tanulók kérését az iskola igazgatója, Carlo Pedretti azonnal elutasította. Ő azt nyilatkozta, hogy a diákok kérése buta és vulgáris volt, nem szerelnek fel az iskolába óvszer osztogatót. Ha a diákok felszerelnek majd egyet, ahogyan azt nyilatkozták, leszedeti majd.

Kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: blog hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr69226219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása