HTML

Friss topikok

Naponta kétszáz orgazmusa van egy brit nőnek

2007.11.05. 18:45 bellini

A vonat dübörgése, a hajszárító működése vagy akár egy fénymásoló használata elég ahhoz, hogy a Londonban élő Sarah Carmennek orgazmusa legyen.



A 24 éves Sarah Carmen naponta 200 alkalommal jut el a csúcsra, mert nagyon érzékeny a rezgésekre. Egy interjú során, amit a News of the World újságíróinak adott, a nőnek öt orgazmusa volt.

Sarah folyamatos ingerlés szindrómában szenved, aminek következtében nemi szerveiben több vér áramlik.

„Néha annyi szexben van részem, hogy megunom. A férfiak, akikkel lefekszem, nem kell sokat fáradozzanak azon, hogy elérjem az orgazmust.” – nyilatkozta Sarah.

A brit nő antidepresszáns szerek hatására jutott el idáig, melyeket még 19 éves korában írtak fel neki.

„Néhány hét alatt egyre többszőr elégültem ki, és már nem tudtam leküzdeni a folyamatos orgazmusokat” – tette még hozzá Carmen. „Hat hónap után oda jutottam, hogy naponta 150 orgazmusom van, sokszor 200 is.”

Jelenleg Sarah és barátja szakítottak, az új férfiak pedig nem tudták a nő szexuális vágyát elérni. „Néha azt szeretném, hogy mindennek legyen vége, és legyen végre egy kis nyugalmam.”

3 komment

Címkék: blog bulvár érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12219456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rotting 2007.11.06. 14:23:36

Mé' maradt volna le?

Percre ugyanaz az időpont.

A címlapra momdjuk nem került, iagz.

bellini · http://doily.hu 2007.11.06. 14:26:18

Gondolom, hogy ő is arra értette, mert másban tényleg nem maradtam le.
süti beállítások módosítása