HTML

Friss topikok

GOOMINAK MÁR SIKERÜLT!

2007.10.30. 17:45 bellini

Goomi pár hónap leforgása alatt az egyik legnépszerűbb sztár lett a fiatalok körében
hazánkban. Már szinte élőlényként él a köztudatban, pedig az űrből érkezett hozzánk, konkrét célokkal. Csajozni, földi zenét hallgatni, alkotni és popsztárrá lenni. "A gizda" című nemrég megjelent albumával erre minden esélye megvan!

Valójában Goomi egy 3D-karakter, animációs figura, amely 2 évig készült az első videóval párhuzamosan. Büszkén mondhatjuk, hogy teljes egészében magyar produkció, hazai fejlesztés, világszínvonalon.

Goomi sztárrá válása valóban mesébe illő. Az első videoklip ("Goomi, a gizda") annyira lenyűgözte a VIVA TV szerkesztőit, hogy két héten keresztül a legmagasabb rotációban pörgött a klip, és mind a mai napig gyakran látható a hazai zenecsatornán. Majd következett a VIVA Cometes "élő" fellépés, ahol Goomi egy különleges technika segítségével fellépő sztárvendégként volt jelen. Mindeközben a legnépszerűbb videomegosztó oldalra, a YouTube-ra is kikerült a klip, ahol két hónap alatt több, mint 200 000-en látták Goomi debütálását. Ez az ismert nemzetközi előadók nagy részének a nézettségét is meghaladta, azaz mindenki róla beszélt.


...és ez még nem minden...A világ egyik legnagyobb, zenét mobil telefonon keresztül értékesítő cége is fantáziát látott a projektben, ezért Európa számos területén (Németország, Olaszország, Ausztria, stb.), valamint Amerikában és Kínában is elérhetőek a Goomi-tartalmak, így több mint 16 országban lehet Goomival kapcsolatos dalokat, képeket, csengőhangokat letölteni. Az egész világ Goomi lábai előtt hever...!

Októberben végre a boltokba került a várva-várt bemutatkozó nagylemez, 13 vadonatúj dallal. A CD már ránézésre sem átlagos! A borító 3 dimenziós technikával készült, mely egyedülálló a hazai könnyűzenei életben. A dalszövegek a fiatalok mindennapi divatos és általános témáit járják körül: az iskolát, a csajozást, a mobiltelefon-használatot, az autózást, a magyar nyelv nehézségeit, a szülőkkel való rendszeres konfliktusokat, a bulizást, a táncot. Megtudhatjuk, hogyan érkezett Goomi a Földre és milyen tervei vannak, valamint betekinthetünk előző életébe, mely még az otthonában, saját bolygólyán zajlott.


A szövegek az idősebb korosztálynak is tartalmaznak meglepetéseket és szórakoztató történeteket, hiszen rengeteg pikáns téma is terítékre kerül. Megszámlálhatatlan vicces gondolat és intelligens poén teszi minden korosztály számára élvezetessé a lemez hallgatását!

Számtalan rapalbum jelent meg hazánkban az elmúlt években, azonban Goomi debütálása mind szövegvilágában, mind zenéjében annyira eredeti, hogy ezt tényleg hallani kell. Készülj fel, mert a Goomi-láz kitörése elkerülhetetlen...!

Szólj hozzá!

Címkék: blog zene magyar buli megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60213360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása