HTML

Friss topikok

Kezet sem fogott AIDS-es vendégével Hajdú Péter

2007.10.26. 11:07 bellini

Az Esti Frizbi vendége volt az az AIDS-es fiatalember, aki betegsége tudatában megfertőzte a partnereit. Hajdú Péter irtózott tőle - a kezet sem fogott vele.

Meghívta műsorába a negatív AIDS-botrányairól elhíresült férfit Hajdú Péter, habár irtózott tőle. Érkezésekor nem kezelt le vele, és miközben beszélgetett vendégével, arcán világosan látni lehetett, hogyan érez iránta. Nemcsak a közönség, de maga a riportalany is észrevehette, hogy a műsorvezetőből süt az ellenszenv.

Hajdú Péter a Napi Ásznak elmondta, miért nem fogott még kezet sem a férfival. "Azért nem, mert szándékosan fertőzött meg nőket. Ezt teljes mértékben elítélem" - zárta rövidre a dolgot az Esti Frizbi sztárja. (Napi Ász információi alapján ma.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar pletyka hír botrány sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr83208655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása