HTML

Friss topikok

Kivezették Koóst a Fábry Show-ról

2007.10.25. 10:45 bellini

Koós János nem bírt magával a ma esti Fábry show felvételén, ezért eltávolították a stúdióból. A táncdalénekes immár másodszorra viselkedett minôsíthetetlenül Karda Beátával, egyfolytában viccelôdött, nevetgélt, miközben az énekesnô beszélgetni próbált Fábry Sándorral.

Karda Beátának tett ígéretéhez híven egy mukkot sem szólt Koós János, miközben az énekesnô és Fábry Sándor beszélgetett a mai Esti Showder felvételén. Az énekesnô azért tette meg ezt az óvintézkedést, mert néhány éve egy mondatot sem tudott végigmondani Koós miatt, aki akkor sem bírt magával Fábry és Karda interjúja alatt. Akkor Fábry kiengesztelésképpen visszahívta Beát egy másik show-ba, hogy Koós nélkül végre kibontakozhasson. A táncdalénekes ezúttal szavak nélkül fullasztotta nevetésbe az interjút, hiszen álbajuszban és szemüvegben bohóckodott. A „rendbontót” így muszáj volt kivezetni a stúdióból, hogy a mûvésznô nyugodtan befejezhesse mondanivalóját.

Folytatás a Bors-ban.

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar pletyka botrány sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24206880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása