HTML

Friss topikok

Jáksó és Rákóczi "megbűnhődött"

2007.10.25. 11:04 bellini

Jáksó László és Rákóczi Ferenc között a napokban lezajlott konfliktust a Danubius Rádió ugyan lezártnak tekintette, a büntetés azonban nem maradt el. Mint ismeretes, a rádió két meghatározó hangja az adó 2 idegen 1 esküvő játéka kapcsán keveredett nézeteltérésbe, melynek adásban, a saját műsorukban is hangot adtak. A büntetésre, mely szerint műsort kell cserélnie a két szabad szájú rádiósnak, a mai napon került sor.

 Jáksó László elegánsnak egyáltalán nem mondható beszólásáért keményebb büntetést nem is kaphatott volna a kora reggeli műsorvezetésnél. Vágó Piros és Lovász László mellett ugyanis ma ő ébresztette a Danubius Rádió hallgatóit.

 - Borzalmas volt – tört ki magából Jáksó Laci. – Elmondani nem tudom, mennyire szörnyen éreztem magam. Egyébként nem is gondoltam volna, hogy egyáltalán fel tudok kelni ilyen gyilkos időben. A kilencvenes vérnyomásomra ráittam öt kávét, nem túlzok, s ettől konkrétan megbolondultam. Szeretnék is elnézést kérni mindazoktól, akiket netán megbántottam hiperaktivitásomból adódó őrültségemmel.

 Rákóczi Feri sem ússza meg a megrovást. A műsorcseréből adódóan neki a HOT20 hallgatóival kell megküzdenie ma este. Valljuk be, neki sem lesz egyszerűbb dolga, hisz Jáksó Laci műsorának kedvelői többnyire nem kímélik a műsorvezetőt, a betelefonálók nem rejtik véka alá a műsorral kapcsolatos kritikáikat.

 A rádió ezzel lezártnak tekinti a két műsorvezető közötti konfliktust.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír botrány sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84206899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása