HTML

Friss topikok

Véget ért a Danubius botrány

2007.10.19. 10:28 bellini

A Danubius Rádió ezúton tájékoztatja a média munkatársait és a hallgatókat, hogy a rádió két műsorvezetője, Jáksó László és Rákóczi Ferenc között a napokban lezajlott konfliktust lezártnak tekinti.

Mint ismeretes, a rádió két meghatározó hangja az adó 2 idegen 1 esküvő játéka kapcsán keveredett nézeteltérésbe, melynek adásban, a saját műsorukban is hangot adtak.

 

Tiszttartó Titusz, a Danubius Rádió program és marketing vezérigazgató helyettese elmondta:

A műsorvezetők felelősségre vonása megtörtént, melynek a pénzbüntetésen túl része az is, hogy jövő héten „műsort cserélnek”. Jáksó László október 25-én, reggeli adást vezet, Rákóczi Ferenc pedig a Jáksó Hot20 hallgatóival kell, hogy szembenézzen. Az ügyet ezzel lezártnak tekintjük.”

1 komment

Címkék: magyar pletyka hír botrány sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr52201031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndks 2007.10.19. 21:04:40

A legszomorúbb ebben az egész dologban az, hogy a magyar médiában bárkit el lehet adni. Jáksó nem az első, és nem is az utolsó alpári beszólását teszi. Alpári stilusban beszél, szinte mindig. De nem lehet kitenni sehonnan, mert eladhato, és amint reggel elhangzott, ő a Danudius egyik fő arca. Na ez a szomorú. A vezetőség is elismeri, hogy durva volt amit tett, de mivel sok pénzt hoz¨, bármilyen bunkó is, megtartjuk. A R. Feri abszolut nem érdemli meg amit kapott. Ha a forumokat elolvassátok, az emberek nagy része neki ad igazat. EZEN nem kéne elgondolkodnia a vezetőségnek.
süti beállítások módosítása