HTML

Friss topikok

Kutya tépte szét Dominiket

2007.10.16. 18:09 bellini

Az apa hétfői vallomása alapján találták meg az eltűntnek hitt Takács Dominik holttestét kedden.

Pénteken Dominik anyja, hétfőn apja tett beismerő vallomást, a rendőröknek így sikerült megtalálni Monor külterületén az eltűntnek hitt kisfiút, akit a vallomások szerint az apa egyik harci kutyája tépett szét, tájékoztatott a rendőrség kedden.


A rendőrség tájékoztatása szerint Takács Dominik édesanyja pénteken tett beismerő vallomást: a kétéves gyerek nem vízbe esett a Margitszigeten, hanem az apja által tartott harcikutyák egyike tépte szét. A szülők otthon tartózkodtak amikor a tragédia történt, míg Dominik az udvaron magában játszott, ők a házban voltak. A gyerek valahogy bejutott a kutyák ketrecébe, és az állatok megtámadták.

A szülők közösen temették el a gyereket két kilométerre a háztól egy mezőgazdasági területen. Azt még nem tudni, miért találták ki a szülők az eltűnésről szóló mesét, vélhetően nem sejtették, hogy ekkora médiavisszhangja lesz.


A teljes cikk ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír botrány búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91198314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása