HTML

Friss topikok

Josh & Jutta: Elszakított régi emlék

2007.10.16. 17:52 bellini

Beköszöntött az ősz, a nyári rendezvényszezon elmúltával minden együttes egy kicsit visszavesz a tempóból, hogy kipihenje a szezon okozta fáradalmakat. Josh és Jutta szótárából a "pihenés" szó azonban hiányzik. Ez érződik vadonatúj, "Elszakított régi emlék" című dalukon is!

A duó az elmúlt több mint két évben töretlenül haladt előre az általuk kikövezett úton, egyre nagyobb rajongótábort szerezve. A befektetett energiának meg is lett a gyümölcse, hiszen a "Zakatol a szívem" nemcsak a rajongók egyik legnagyobb kedvence lett, hanem a klubok is előszeretettel pörgetik országszerte. Az már csak hab a tortán a sikerduó számára, hogy MAHASZ Dance TOP 40 slágerlistán több mint fél éve szerepel a felvétel.


A csapat azonban nem ül a babérjain, hiszen "Elszakított régi emlék" címmel vadonatúj maxijuk is napvilágot látott. Ahogy már megszokhattuk a duótól, egy fiatalos, dallamos, slágergyanús szerzeménnyel jelentkeztek ezúttal is.

A maxi egyben előfutára is az október 26-án megjelenő második albumnak. A "Szabadon" címmel megjelenő, új dalokat tartalmazó nagylemez igazi csemegének számít majd az őszi lemezpiacon a stílus kedvelői körében. Azon szerencséseknek, akiknek volt már alkalmuk meghallgatni az új nótákat, egyértelműen kijelentették, hogy a második album sokkal kiforrottabb; mind zeneileg, mind szövegeiben a dalok egységesebbek, de az a fiatalos lendület és energia, ami eddig is jellemezte őket, ugyanúgy a friss album egyik jellegzetessége. Ismét egy igazi "Josh és Juttás" album született tehát!

Az összeszokott csapat töretlen energiával és lendülettel dolgozik tovább, és szerencsére a közönség is egyre nagyobb igényt tart zenei munkásságukra. A siker következő lépése tehát az "Elszakított régi emlék" című slágergyanús felvétel!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47198295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása