HTML

Friss topikok

Quimby Family tugedör plussz – csak töményen!

2007.09.19. 13:31 bellini

ALMÁSSY TÉRI SZABADIDŐKÖZPONT (1077 Budapest, Almássy tér 6. Tel.: 352 15 72)

Zárkózz fel! Házzáró 25 részes fesztiválsorozat

13. Quimby Family tugedör plussz – csak töményen!

2007.   november 2-3. péntek-szombat 18 óra

Jegyár: 2000/2500/3000Ft
 

Az Almássy Téri Szabadidőközpontban november 2-3-án Quimby - Family Tugedör plussz címen kétnapos Quimby fesztivált tartanak. A Quimby tagjainak az "anyazenekaron" kívül egyéb működő zenekarait, és a fesztivál végén magát a Quimby koncertjét is felvonultató fesztiválon lesz ékszer és festménykiállítás (Kiss Tibor, Kárpáti Dódi, Mikuli Feri), filmek, one-man show és egyéb ínyencségek. Filmvetítés, közös dzsemmelés, két nap tömény Quimby. Az Almássyn olyan zenekarok lépnek fel, amelyekben a fesztivál fő fellépője, a Quimby zenekar egy-egy muzsikusa játszik: Dalok a konyhából, Szilárd, Üllői Úti Fuck, Realistic Crew, Marlboro Man, A kutya vacsorája, Ludditák, Pékség, Quimby.

A tíz csapat külön-külön színpadképet és kizárólag erre az estére kitalált műsort hoz a Szabadidőközpontba. A különleges vizuális világ az épület egészében megjelenik majd: a ház huszonöt évének egyik legkülönlegesebb, képeken illusztrált dekorációját épp a Quimby hozta a házba 2000 februárjában. Ezt hagyománnyá avatva idén novemberben is kihasználtatik minden épületadottság, ami látványként egy plusz elemet jelent az összművészeti kavalkádban. Az első emeleti aulában vetítést, a második emeleti kamarateremben festmény és ékszerkiállítást, dedikálást, beszélgetéseket felvonultató két nap az egész házat belakja.

 
Fellépők:
 
Dalok a konyhából
Nigaz
Szilárd
Üllői Úti Fuck
Realistic Crew
Marlboro Man
A kutya vacsorája
Ludditák
Pékség
Quimby

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény magyar énekes buli együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4170306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása