HTML

Friss topikok

A NÁKSI vs. BRUNNER-PÁROS DALA

2007.09.19. 11:59 bellini

A "Somewhere Over the Rainbow" című feldolgozás újabb fejezetet nyitott a Náksi vs. Brunner-páros nemzetközi karrierjében néhány hónapja, ugyanis a dalt a német top DJ/producer, Klubbingman kiadója, a Klubbstyle Records jelentette meg Németország-ban, Svájcban és Ausztriában. Német nyelvterületen így a legjobb kezekbe került a hazai DJ-duó aktuális slágere, ezt bizonyítja a számtalan európai listás pozíció és megjelenés különböző válogatás-lemezeken.

A Klubbstyle Records neve németajkú területen garancia a sikerre. Ez ugyanúgy nagyban hozzásegítette Náksi Attila és Brunner Zsolt "Somewhere Over the Rainbow" című felvételét a csúcsra jutáshoz, mint az, hogy az Óz, a nagy varázsló című klasszikus musical betétdala egy örök világsláger, s jó ideje nem született belőle dance stílusú feldolgozás. Magyarország első számú DJ-párosának 2007-es verziója szinte első hallásra slágerré vált mind hazánkban, mind pedig nemzetközi szinten.

A kiugró eredmények természetesen köszönhetőek az újonnan készült remixeknek is, hisz nem más, mint a Klubbstyle Records vezetője, Klubbingman, valamint Axel Coon és a Clubbticket készített remixet külön a német piacra a dalból. Így abszolút "EU-konform" sláger született, hisz a német hands-up remixek mellett természetesen a DJ-promóció részei az eredeti elektro/house verziók (D.O.N. Tekk, Suta Sutassi remix) is.

Mindennnek eredményeként a jelenleg legjobb nevű német válogatásokon és slágerlistákon szerepel a "Somewhere Over the Rainbow", ide értve a DJ-k összesített játszási listáit és a vinyl lemezeladási adatait is.

Válogatások:
Future Trance Vol.41
VIVA Club Rotation Vol.36
Welcome to the Club 11
Cover Hypes Vol. 1
   

Eddigi slágerlistás helyezések:
#10 - German Dance Top 50
#17 - Deutsche DJ Charts
#30 - DJ Charts Austria
#18 - Sunshine Live
#3 - Klubbingman Chart
#15 - Cuepoint Sales chart
#42 - Deutsche-DJ-Playlist

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar buli party sztárok együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78170220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása