HTML

Friss topikok

Országszerte hódított az Axe illat-party

2007.09.13. 14:24 bellini

Májusban indult útjára a „Bom Chika láz”, címadó dala nemcsak Magyarországon, hanem a tengeren túlon is sláger lett. Az Axe egyedülálló rendezvény-sorozattal célozta meg a diszkó kedvelő közönséget. Tavasztól őszig minden héten más-más helyszínen, a legjobb hazai lemezlovasok szórakoztatták a fiatalokat.

A magyarországi sztárvilág számos képviselője csatlakozott a rendezvényhez, olyan neves magyar dj-k, mint Whietboy, DJ Smith, Sterbinszky vagy Shane 54. Dundika először tette próbára énektudását, majd a nagysikerű Bom Chika Wah Wah-t Majka is újramixelte. A bulikon gyakran feltűnt a két playmate Dundika és Kustánczi Lia is.


Az Axe kezdeményezése felbolygatta a média állóvizét is, a „Bom Chika feeling” hamar a fiatalok kedvence lett. Az illat-party során a diszkóba érkező srácok kipróbálhatták az Axe illatait, majd kezdetét vette a hajnalig tartó mulatozás, csajozás. A fiúk igazán kellemes helyzetben voltak, hiszen három lány társaságában ingyen bulizhattak, sőt az egész estét a hódításnak szentelhették. A bulik alkalmával az este legsikeresebb csábítója még egy siófoki luxus hétvégével is gazdagodott. Budapesten, Kecskeméten, Agárdon, Békéscsabán, Sopronban, Ózdon, Szegeden, Debrecenben, Mosonmagyaróváron, Miskolcon, Szombathelyen és Kiskunhalason is teltház várta a sztárvendégeket, akik együtt buliztak és énekeltek a közönséggel. A különböző feladatok pedig hatalmas sikert arattak a fiatalok körében.

A lemezlovasok hétről-hétre a legnagyobb nyári slágerekkel szórakoztatták az egybegyűlteket, fergeteges hangulatot teremtettek. A reggelig tartó bulik fénypontja szinte mindig a címadó dal felcsendülése volt, melyre rögtön megtelt a tánctér és közösen skandálták a refrént.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar koncert buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100164522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása