HTML

Friss topikok

Szerelmes Király Linda

2007.09.06. 09:06 bellini

Király Lindának most a karrieren túl a magánéletére sem lehet panasza - Lemeze nagy siker előtt áll, és jó ideje rátalált a szerelem is.

Egy amerikai zenész édesíti meg Király Linda hétköznapjait - Az énekesnő jó ideje együtt jár egy Simon nevű fiúval, és jelenleg éppen manhattani otthonában pihen. Emellett Lindának a karrierre sem lehet panasza: szépen alakul. Nemrég fejezték be klipje forgatását Los Angeles-ben, amely az egész világon bemutatásra kerül majd. A klip nem lesz túl különleges, mivel ez egy bemutatkozó jellegű videó, így ő és a mikrofon lesznek láthatóak benne.

Linda boldog: az amerikai rádiók ugyanis már játsszák a slágerét! A new yorki rádiós játszási listákon szépen halad felfelé a sikeres dal. Az énekesnő jövő héten Californiába utazik, interjúkat ad az ottani rádióállomásoknak is. Egyelőre nem tudni, mikor látogat újra Magyarországra, mivel a lemez körüli reklámhadjárat jelenleg nagyon leköti és rengeteg izgalmas dolog vár rá Amerikában. (Cool Star információi alapján ma.hu)

1 komment

Címkék: zene magyar bulvár pletyka hír énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75158587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezsényi József 2007.11.28. 22:17:05

Találd meg a boldogságon kivül a Magyar irodalom könyvat is benne a Magyar Himnusszal!Primitív karrieréhes idióta!
süti beállítások módosítása