HTML

Friss topikok

Terhes Halle Berry

2007.09.05. 09:32 bellini

Első gyerekét várja Halle Berry színésznő. Az egykori Bond lány kedden vallott az Access Hollywoodnak barátjáról, Gabriel Aubryról és terhességéről.

„Igen, három hónapos terhes vagyok.” Nyilatkozta Halle Berry az Access Hollywoodnak kedden. „Gabriel és én nagyon örvendünk és már régóta várunk erre a pillanatra.”

A 41 éves színésznő és 32 éves barátja, a modell Gabriel Aubry 2005 novemberében találkoztak, Los Angelesben egy Versace reklám forgatásán. Első közös megjelenésük ugyancsak egy Versace rendezvényen volt, három hónappal a nagy találkozás után.

Ez évben a színésznő az InStyle magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretne már egy saját gyereket.

Arra a kérdésre, hogy mikor megy férjhez, a színésznő azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában újra Igen-t mondani. Halle Berry kétszer volt férjnél, mindkét házassága zátonyra futott.

Kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb bulvár pletyka színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88157766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása