HTML

Friss topikok

Kisfiút szeretne Usher

2007.09.05. 08:57 bellini

Usher nemrég bevallotta, azt szeretné, hogy nemsokára születendő gyereke fiú lenne. Usher azt is hozzátette egy show keretén belül, hogy boldog újdonsült férjként.

Nemrég interjút adott Usher egy televíziós show keretén belül, ahol azt is elárulta, boldognak érzi magát újdonsült férjnek, és alig várja, hogy megszülessen gyereke, aki remélhetőleg fiú lesz.

„Azt hiszem minden férfi fiút szeretne” – nyilatkozta az énekes. „Ha fiú lesz akkor az Usher nevet kapja.” – tette még hozzá a sztár, aki pár hete házasodtak össze.

„Én vagyok a negyedik _Usher Raymond. Szeretném a nevem tovább örökíteni. Lehet a második keresztnevét változtatom meg.” – magyarázta Usher a családi névtradíciót.

Ami a feleségét illeti az énekes nem győzi dicsérni: „Magtaláltam a megfelelő személyt. Nagyon büszke vagyok, hogy a feleségemnek tudhatom.”

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53157747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása