HTML

Friss topikok

St. Martin Aggteleki koncertje után a Művészetek Palotájában lép fel

2007.08.31. 15:12 bellini

St. Martin Aggteleki koncertje ismét viharos sikert aratott. A 13 éve folyamatosan megrendezésre kerülő művészeti napok keretében idén is színpadra lépett a szaxofon művész. A mára már hagyományosnak mondható koncert ismét a Baradla-barlang Hangversenytermében került megrendezésre a szimbolikusnak is mondható hetes napon: 2007. 07.07-én. A koncert fellépői közt volt a Veszprémi Szimfonikus Zenekar, akik új hangszerelések megszületéséhez járultak hozzá a már ismert számokban. A jelenlévők pedig élőben hallhatták az Égi Vár című legutolsó szólólemez egyetlen vokális számát, az Üres szék, üres asztalt, amit St. Martin a fiával együtt adott elő

A koncert különlegességét azonban nem csak a fellépők biztosították, hanem a helyszín egyedi adottságai is, hiszen a Baradla-barlang akusztikáját a természetes cseppkőképződmények adják.

 

 

Az aggteleki hangversenyt számos fellépés követte, hiszen a megújult St. Martin honlap koncert menüjében az augusztusi és szeptemberi naptár teljesen betelt. A portálon az odalátogatók a friss koncertdátumok mellett a legújabb videóklipeket, interjúkat nézhetik meg, de St. Martin verseibe is beleolvashatnak.  

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert énekes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90153947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása