HTML

Friss topikok

Carreras Pécset

2007.08.30. 18:57 bellini

Hatezer esőkabát és kétórás esőszünet: mindenre felkészültek az Expo Center munkatársai. José Carreras esti koncertjén az előrejelzések szerint esni fog, de az operarajongóknak nem kell aggódni – a Mediterrán-est, ha kicsit ázottan is, de meg lesz tartva.


Csaknem hatezer esőkabáttal és maximum kétórás esőszünet beiktatásával készülnek a pécsi Expo Center munkatársai a ma esti operakoncertre. A jegyek már csaknem mind egy szálig elkeltek, a tenor beénekel, a rajongók élesítik a fülüket. És aggódni sem kell – biztosított mindenkit a rendezvényközpont igazgatója. Bár a koncert szabadtéri színpadon lesz, a szervezők esőkabátot osztanak majd a nézőknek. Ha nagyon elered az eső, egy maximum kétórás szünetet is beiktathatunk – tette hozzá Kapás Szabolcs.
A Mediterrán-est című koncerten a csaknem 61 éves művész – aki tegnap óta a Pécsi Tudományegyetem díszdoktora – különböző operaáriákat, spanyol és nápolyi dalokat énekel majd több dalnok és a Pannon Filharmonikusok közreműködésével.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar koncert énekes hír buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr71153163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása