HTML

Friss topikok

A két top DJ először játszott egymással back2back szettet!

2007.08.28. 18:32 bellini

A legutóbbi Sóstó Fiesta nem várt meglepetést hozott a nyíregyházi közönségnek, ugyanis a Sunshine Rádió színpadának két kiemelt fellépője, Sterbinszky és Hamvai P.G. életükben először közös back2back szettet játszottak, azaz az eredeti tervtől eltérően nem egymás után, hanem dalonként váltva pörgették a korongokat.

A nem mindennapi eseményt a kedvezőtlen időjárás ellenére is különös figyelemmel kísérte a közönség, akik Sterbinszkyt és Hamvai P.G.-t még biztosan nem láthatták korábban együtt játszani. "Olyan természetesen volt már, hogy egyazon rendezvényen egymás után vagy kis időkülönbséggel játszottunk, de együtt még sohasem. Örülök azonban, hogy erre is sor került, mert abszolút jó buli kerekedett ki a közös munkából, pedig az összhang elég ritkán van meg két DJ között" - mesélte örömmel Sterbinszky a nyíregyházi eseményen tapasztaltakat.

Sterbinszky & Hamvai P.G. közös szettje: - VIDEÓN

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar hír buli party sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88151413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása