HTML

Friss topikok

Tóth Vera megbánta, hogy félrelépett

2007.08.13. 09:10 bellini

Nagyon megbánta már Tóth Vera, hogy összerúgta a port a TV2-vel. Az énekesnô békülni szeretne, a csatorna azonban nem felejt: becsületességre tanítani Verát.

Tóth Verát néhány napja tiltotta le a képernyôrôl a TV2, mert az énekesnô a rivális RTL Klub- nak nyilatkozott elôször Dobival való szakításáról. Az énekesnô azóta elgondolkodott a dolgon, és szeretné, ha a TV2-nek nem maradna rossz szájíze a történtek után.

- Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteget köszönhetek a TV2-nek, gyakorlatilag a csatorna tehetségkutatója által sikerült hírnevet szereznem magamnak. Éppen ezért nem állt szándékomban bármi rosszat is mondani arról a kereskedelmi televízióról aki felfedezett, hiszen nem akarok haragban lenni velük. Szeretném inkább magam mögött nyitva hagyni a kapukat, hátha a jövôben kaphatok majd valami feladatot a TV2-nél.
Tóth Vera már csak azért is megbánta tettét, hiszen ô lett volna az egyik szereplôje a 10 éves a TV2 jubileumi mûsorának, amiért szép summát kapott volna, de a letiltás miatt, most elesett a beígért összegtôl.
- Szerintünk elôször gondolkodni kell, és az embernek vállalnia kell a tetteiért a felelôsséget. Mi baráti televizió vagyunk, az ellenségeskedés nem kenyerünk. Korai lenne bármit is reagálni erre, de Verának meg kell tanulnia korrektul eljárni – vélekedett a TV2 pr igazgatója, Lóránt Gergely.

borsonline.hu

3 komment

Címkék: média celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár hírességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70138663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MÓni 2007.10.15. 08:31:23

Én úgy gondolom, nem hiányzik Tóth Verának a TV2. Vannak még más csatornák is a világon, akik szívesen látják Verát. Egyébként meg nagyon szívesen láttam volna a TV2 10. jubileumi műsorában kedvenc énekesemet Kandech Evelynet.

filipp 2007.10.15. 08:35:48

Az meg lehetne "ÉV HAZUGSÁGA", hogy Evelin miatt mentek szét:)

marimama 2007.10.16. 09:12:18

A TV2 már kezdte magához láncolni Verát, úgy bántak vele, mintha a tulajdonuk lett volna. Ezért utálom a TV2-t, meg aztán hiába újítanak, egy normális, szórakoztató műsort nem tudnak leadni, meg aztán mindig azok a megszokott, unalmas \"sztárok\"! Ha újítani akarnak, akkor ne csak műsorokat, hanem embereket is újakat.
süti beállítások módosítása