HTML

Friss topikok

Danny Blue tudja ki nyeri a Forma 1-et, 1 millió forintot tett a győztesre

2007.07.31. 17:05 bellini

Magyarország kedvelt illuzionistája a nyári forróságban sem pihen. Folyamatosan új ötleteken és kihívásokon agyal. Miközben eleget tesz különböző felkéréseknek, fellépéseknek. Sőt megmondta a közelgő FORMA1 verseny három befutóját.

 A FORMA1 Magyar Nagydíj augusztus 5-én, Vasárnap kerül megrendezésre. Danny előre megmondta a nem mindennapi futam három lehetséges dobogósát. A rögtönzött kísérlet tanúi Csonka András és Dombóvári Vanda voltak. A szerencsés három nevét az illuzionista egy papírlapra írta majd borítékba tette. András gondoskodott arról, hogy a boríték teljesen zárva maradjon. A leleplezésre jövő héten kerül sor. A sztárbűvész korábban már bizonyosságát adta képességeinek, anno a FOCI VB nyertesét jövendölte meg helyesen egy budapesti bevásárlóközpontban, természetesen közjegyző és sztárok közreműködősével.

 „A mostani megérzésem azért is rendkívüli mert közel 1 millió forint (!) a tét! Ennek hallatára gondolom sokak, rázzák a fejüket. Viszont a fogadás az fogadás, nincs mit tenni. Ugyanúgy izgulok, mint bárki más. Hozzáteszem, hogy mint korábban, most is biztos vagyok a dolog sikerében. Mert ugye nem mindennap fogad az ember hasonló összegben” – nyilatkozta Danny. Az előadóművész amúgy rajong a Forma1-ért, imádja a sebességet és a csodaszép lányok mellett a gyors autókat is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67129276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása