HTML

Friss topikok

Tóth Vera két év után szakított Dobival.

2007.07.28. 09:35 bellini

 A Megasztár gyôztese, és Dobos András már egy hónapja szétköltöztek, de eddig igyekeztek ezt titokban tartani. Most a basszusgitáros elmondta: bár nagyon szeretik egymást, itt nem tudnak együtt élni. Vera szerint szeretetben váltak el.

Tóth Vera és Dobi két éve szerettek egymásba, és környezetükben mindenki úgy gondolta, hogy ez egy életre szól. Most azonban véget ért kettejük közös álma, de Dobi úgy érzi, hogy jobb így mindenkinek.
- Szeretem Verát – kezdte Dobi. – De nem tudtunk már együtt élni. Próbáltuk megbeszélni a problémáinkat, de nem jutottunk közös nevezôre. Vera túlságosan féltett engem. Ha kiszaladtam a közértbe, rettenetesen aggódot, nehogy elüssön egy autó, ezért inkább velem jött. Vera nagyon jó nô, és fantasztikus volt az együtt töltött idô. De az elmúlt hónapokban már nem voltam önmagam. Rettenetesen feszült voltam, és a munkámra sem tudtam rendesen odafigyelni. Végül Vera mondta ki, hogy költözzek el, mert ez nem jó egyikünknek sem. Nagyon nehéz nélküle, csodálatos két évet töltöttünk együtt, de levegôhöz kell jutnunk, és átgondondolnunk mindent. Nem tudom, mi lesz késôbb, de ha kibékülünk, akkor kiviszem magammal Németországba és ott kezdünk új életet. Távol mindentôl és mindenkitôl – mondta a giáros, aki hozzátette: nem egy harmadik miatt romlott meg a viszonyuk.
Tóth Vera szerint is szereteben váltak el, a lány a Storyonline-on vezetett blog-jában írta le érzéseit.
“Az oka a szakításnak talán az lehet, hogy túl sokat voltunk együtt, nem mindent toleráltunk és miközben függtünk egymástól, nagyon sok lehetôség csak úgy elillant elôttünk. Nem mondom, hogy nem szeretjük egymást és nem szenvedünk ettôl az egésztôl de az az együttélés sem ment úgy, ahogy szerettük volna..."
" Szörnyen rossz nekem, hogy már nem ébredünk egymás mellett reggelenként és nem öleljük a másikat azzal a mondattal, hogy „ jó reggelt szerelmem”, nagyon rossz lesz, hogy nem nézünk tévét összebújva és nem nevetünk nagyokat, mielo˝tt elalszunk és mondjuk „jó éjt szerelmem”. Iszonyú fájdalom van bennem, iszonyú érzékeny vagyok, de erôs."

Borsonline.hu

1 komment

Címkék: média magyar bulvár pletyka énekes hír botrány sztárok celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80126915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaia 2007.08.07. 19:48:01

Szervusz Dobi!
Fogalmam sincs hogy egyáltalán valakii elolvssa e ezt az üzenetet. Vera és a te szerelmed sok kövér nőnek adott újabb reményt, hogy a boldogság őket is utóérheti.
Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy az életben tudni kell lemondani, tudni kell elengedni zt akit talán a legjobban szeretsz. Mert ezzel megdod neki az esélyt, hogy boldog legyen , még ha nem is veled.
Az élet mindig változik. Kockáztatsz , nyersz és sokszor veszítesz. De minden egyes veszteséggel több leszel és erősebb. Ha ne mutatod mennyire fáj, soha nem fogod megérteni és elengedni a fájó emlékeket.
Hogy is mondták?:-) Felmelegítve csak a káposzta jó?!:-)) Bármi lesz , bárhova vet az élet csak a jó dolgokra emlékezz! A mosoly mindenre megoldást kínál, még akkor is ha belepusztulsz. Idővel minden jobb lesz:-)) Sírj és aztán nevess, hogy újra élhess :-))
Nem tudom eljut e ez hozzád, vagy ki fogja elolvasni, de sok dolog van ami még egy bizonyos Dobos Andrásra vár az életben:-) Talán egy nő, talán egy család, talán csak karrier. De élj meg mindent úgy, mintha az lenne a legnagyobb ajándék az életedben. :-))
Sok sikert
Gaia
süti beállítások módosítása