HTML

Friss topikok

Pornószínésznő lehet Kelemen Annából

2007.07.27. 11:09 bellini

Ha Annácskát nem csak mi látjuk tökéletes Paris Hilton típusú élő Barbienak, hanem Antonio Adamo, a neves pornóproducer is, hatmillió forintot kaszálhat az exnyuszilány: pornósorozat főszerepét szánják neki.

Adamo nagy név a szakmában, ő készítette el az eddigi legdrágább felnőttfilmet, a Gladiátort is. Ő érkezett a napokban Budapestre, hogy egy új sorozatához castingoljon. A főszerep egy igazi, Paris Hiltont idéző cicababára vár: ilyenünk pedig van, a botrányhősként is megbízható Kelemen Annácska személyében. Hallott róla a producer is, így mindenképp tárgyalna vele.

"Egy ilyen sorozat főszerepe világhírnevet hoz a modellnek, s feltételezhetően a számos szakmai elismerés mellett busás honoráriumot is." -nyilatkozta Annácska ügynökségének vezetője.

A hírek szerint hatmillió forint ütheti a playmate markát, ha igent mond - ő azonban jelenleg elérhetetlen, így pontosabb információk egyelőre nem állnak a sajtó rendelkezésére. Ha minden összejön, a sorozatot ősszel kezdik forgatni, többek között Amerikában és Olaszországban. (Blikk alapján ma.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53126275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása