HTML

Friss topikok

Öngyilkosságot kísérelt meg VV Ágica

2007.07.27. 14:10 bellini

Ágicát, a ValóVilág 3 egykori résztvevőjét az utolsó pillanatban szállították gyógyszermérgezéssel kórházba. Most megfigyelik, és noha rosszul van, már egyedül ment ki vécére. VV Leó, az expasi csak annyit mondott, Ágica inkább lelkileg tört össze mint fizikailag.

Nyugtatókkal akart véget vetni életének VV Ágica, azaz Szögeczki Ágnes. Az egykori valóságshow-szereplőt csütörtökön este még épp jókor szállították a mentők az Erzsébet kórház toxikológiájára, ahol a Blikk értesülései szerint az utolsó pillanatban mentették meg az életét.

Nem lehet tudni, mi lehetett Ágica döntésének oka, úgy tűnt ugyanis, nincs semmi gond körülötte: jóllehet júniusban szakított Hercegfalvi Zoltán focistával, azóta újra elkezdett randizni valakivel. Munkája is van és képernyőn is lehet: a VIVA TV játékát, a Virítom című műsort vezeti rendszeresen. A júniusi Playboy-ban legújabb melleit is megmutathatta VV Anett társaságában. Ekkor úgy nyilatkoztak lapunknak, nem érdeklik őket a rosszmájú megjegyzések.

Olvasd tovább a cikket ITT.

1 komment

Címkék: bulvár pletyka botrány sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67126422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icegirl 2007.07.30. 00:16:45

Sok fórumon olvastam azt, hogy milyen jó lett volna ha sikerül az öngyilkosság...komolyan gondolom azt, hogy ezek az emberek akik azt gondolják, hogy egy ismert (teljesen mindegy milyen területen ismert) személy élete csupa csillogás és mosoly, nagyon tévednek...állandóan szerepelniük kell, ami önmagában tragikus és személyiségromboló...Tudom Ő maguk vállalják ezt, de toleranciával maguk az olvasok, tv nézök is kezelhetnék ezt a dolgot...nem kell rosszindulatú megjegyzéseket tenni...élni kell hagyni...S ha valami bajuk van Önmagukkal a negaiv szemléletű embereknek(pl. hogy miért nem sikerül a mérgezés...stb...) nem a rosszindulat a legjobb gyógymód!
süti beállítások módosítása