HTML

Friss topikok

PALACE SUMMER CLOSING FEST // 3 NAP, 3 ÉJJEL

2007.07.26. 16:40 bellini

Emlékszel még a legendás Palace-záróbulikra? Amikor valamilyen rejtélyes oknál fogva alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak, és azt a balatoni szórakozóhelyen búcsúztasd? Idén visszaidézzük a régi nagy zárók hangulatát, egy fergeteges sztárparádéval. Az augusztus 17-18-19-én megrendezésre kerülő három napos Palace Summer Closing Festen 3 világsztárral és hihetetlen italakciókkal gondoskodunk arról, hogy stílusosan búcsúztasd a nyarat. Akár voltál nyaralni, akár nem, ez a 3 nap emlékezetessé teszi majd a 2007-es nyaradat.

SUMMER FEST FELLÉPŐK:

Augusztus 17: Armin van Buuren (NL) - reméljük, emlékszel még tavalyi, félelmetesen jó szettjére. Ha egy kis frissítésre vágysz, vagy csak szimplán szereted az Armin képviselte trance hangzást, itt a helyed!

Augusztus 18: Seamus Haji (UK) - idén Ibizán a legnépszerűbb DJ-k egyike, az igazán vidám és felemelő house jeles képviselője. Akiért az X-Press2, David Morales és Danny Rampling rajong, az tudhat valamit. Soha nem játszott még Magyarországon, nagyon várjuk bemutatkozó szettjét.

Augusztus 19: Markus Schulz (USA) - az egyik leghitelesebb, leginkább méltatott és legmegújítóbb alakja a trance-nek. Tavaly is bizonyított, ezrek dicsérték a különféle zenei fórumokon. Éld át újra vagy talán először a világszerte csodált Markus Schulz hangzást!

AUGUSZTUS 17-18-19.
PALACE SUMMER CLOSING FEST- PALACE, SIÓFOK

Szólj hozzá!

Címkék: hír buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30125891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása