HTML

Friss topikok

Árpa, Majka és Nacsa pofára ejtve

2007.07.26. 09:57 bellini

Budapest - Hatalmasat koppant a három televíziós fenegyerek! A Blikk megtudta, hogy az Activity új műsorvezetőjeként sem Árpa Attilára (35), sem Majkára (27), sem Nacsa Olivérre (27) nem számít a TV2. Információink szerint Szulák Andrea (43) műsorára két új jelentkező akadt, közülük kerül ki a nevető negyedik

A TV2 hetekkel ezelőtt kezdte meg azt a válogatást, amelyiken Szulák Andrea utódját keresték a csatorna egyik legnézettebb műsorába. A TV2 sajtóosztálya lapunknak három héttel ezelőtt meg is erősítette, hogy a Nacsa-Ár-pa-Majka trióból kerül majd ki a végső győztes. Nos, a jelek szerint mégsem!

Lapunk úgy értesült, hogy a végső döntés előtt két új név is felmerült a csatornánál, és végül közülük kerül majd ki az új televíziós személyiség.

- Hála istennek Bagi Ivánnal indul a közös műsorunk, nekem ez a legfontosabb. Természetesen, ha úgy alakul, szívesen csináltam volna, vendégként is nagyon élvezem ezt a műsort. Egyébként nem vagyok egy törtető típus - mondta a Blikknek Nacsa Olivér.

Árpa Attila nem titkolta, némi keserűséget okozott neki a hír, és állítólag sejti is, mi lehet a háttérben.

- Nem igazán éltem bele magam, mert ez egy békés, kedves, aranyos, családi műsor, és rám e jelzők közül a családit kivéve egyik sem illik - magyarázta a producer-filmrendező. - Nacsa lett volna szerintem erre a legalkalmasabb, Majkát azonban nem tudom elképzelni ebben a pozícióban, ő az egyszerűségével inkább a tinik körében népszerű.

A ValóVilág talán legnagyobb nyertese lapunknak elárulta: nem igazán csalódott.

- A mai napig nem hívott senki ez ügyben a csatornától, és lehet, hogy már nem is fog - kezdte. - Csalódott nem vagyok, zenélek tovább, és vannak más terveim is, amelyek egyelőre nem publikusak.

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média tv bulvár pletyka botrány hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr36125625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása