HTML

Friss topikok

A legjobban kereső amerikai TV sztárok

2007.07.26. 10:27 bellini

Oprah Winfrey, Simon Cowell, Eva Longoria és Jerry Springer irigylésre méltó gázsit keres az amerikai tv csatornáknál. Ők a leggazdagabbak a showbizben.

Oprah Winfrey, Charlie Sheen és Eva Longoria színészek, valamint a zenei producer Simon Cowell keresi a legtöbb pénzt az amerikai tv csatornáknál. Senki nem lepődött meg amikor Oprah ismét a legjobban kereső sztárok első helyén landolt. Az évente 260 millió dollárt kereső Oprah a TV Guide toplistáján fölényesen vezet a többi sztárhoz képest.

Ezelőtt egy hónappal a Forbes magazin Minden idők legbefolyásosabb sztárjának nevezte az amerikai műsorvezetőt. Nem csak vagyona, de népszerűsége is maga után utasította Madonnat, Tom Cruiset vagy akár a Rolling Stonest. Talk showját hetente több mint 30 millióan nézik, adja hírül a BBC News. Ugyancsak tavaly a Giving Back segélyszolgálat Opraht minden idők legbőkezűbb hírességének nevezte, miután a híresség 2006-ban 58,3 millió dollárnak megfelelő összeggel segített a rászorultakon.

A Tv Guide toplistájának második helyezettjén Simon Cowell zenei producer foglal helyet, aki leginkább a zenei tehetségkutató versenyek zsűritagjaként vált ismerté. A 47 éves brit férfi évente 45 millió dollárt keres America’s Got Talant és American Idol műsoraival.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv bulvár toplista hír sztárok business celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27125643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása